Отзыв о Ford C-Max 2013 года
Ford C-Max
2013
минивэн,
, пробег - 1500 км, двигатель - 1.0 turbo бензин, комплектация - trend
Добрий день. Купили авто 2 місяці тому, вибирали десь пів року, вибір був великий, нісан кашкай, мазда5, сітроен сз пікасо, форд фокус, форд б макс, опель зефіра і шевроле орландо. Вибір впав на форд сі макс. Багато місця, тихий, можеш обїхати кожу ямку, обзор мінівена. Росхот поки ще 6.8-7л. по наших дорогох, середня 20км. До того їздив на багатьох автах, ця є най краща. Минусы автомобиля: Ниський лише 14.5см. Совет покупателю: Класти жилізну защиту. Обсуждение отзываbujhh Показать еще 2 Зря повелись на уговоры сотрудников салона. 1 литровый движок очень слабоват, да и не продашь потом за нормальные деньги +5-6ОТВЕТИТЬVasja5140 что вы пристали к автора.мотор нормальный хватает динамика гдето как на 1,6 бензин без турбо. У нас люди думают как продать авто а сами ище не купили. Продаст потом авто нормально главное чтобы самому нравилось +6ОТВЕТИТЬTarry Вітаю із гарною машинкою. Правильно кажуть, хто не сидів навіть, а не те щоб їздити, то нехай і не дзявкає... Машинка просто бомба. З такими характеристиками авто просто супер. Пробував на тест-драйві. Шик. К самого Vito 109, то нічим не слабше. Хоча в дизеля крутрий посерйозніший. Хочу таке авто як заміну вітьку) Ще раз вітаю з прекрасним вибором. Нікого не слухай. І гарних доріг! +1ОТВЕТИТЬ |
Ford Edge
2020